Personlig träning & rehab

Personlig träning & rehab

Behöver du hjälp att komma igång med träningen eller har du haft en skada och vill komma tillbaka till din gamla form? Oavsett om du är en nybörjare på träning eller tränar ofta hjälper vi dig utvecklas och lär dig rätt teknik så att du får bättre resultat. Vårt mål är att du ska må bra och hjälper dig därför med träning och personliga rehabiliteringsprogram för att du ska kunna leva ett aktivt och smärtfritt liv.

Personlig tränare i Märsta

Vår personliga tränare, Coach Emanuel, hjälper dig som är träningsintresserad att öka både dina teoretiska och praktiska kunskaper inom träning med personlig träning och gym coachning. Plats för personlig träningsverksamhet är We Arlandastad.

Med många års erfarenhet inom träningslära, fysiologi, styrketräning och träning med skivstång får du PT träning och hjälp med basövningar, olympiska lyft samt crossfit. 

Baserat på dina tidigare erfarenheter, behov och mål går vi igenom allt från hur du använder maskinerna på gymmet till vilka övningar du kan göra med fria vikter. För dig som vill utvecklas inom olympiska lyft och crossfit hjälper vi dig med träning med skivstång och ger dig personlig träning för övningar och tävlingslyft som ryck och stöt.  

Du bestämmer vilken träningsform du gillar bäst medan vi ser till att du får både mentalt och fysiskt krävande träning utifrån dina mål och förutsättningar.

Vad kostar en PT?

Vår PT kostar 895 kr/h för ett träningstillfälle. Köper du klippkort blir priset per tillfälle billigare och vid klippkort på 50 PT-timmar blir priset 615 kr per gång. Alla priser för medlemmar på WE Arlandastad kan du se i tabellen nedan. För icke medlemmar på WE kostar PT-träning 200kr extra/klipp.

Antal klipp Per tillfälle 60 min Duo
1 klipp 895 895 1200
3 klipp 795 2380 3060
10 klipp 695 6950 9000
25 klipp 645 16125 21376
50 klipp 615 30750 41250

Träningsprogram gym

På Märsta Kiropraktik erbjuder vi också personligt anpassade träningsprogram eller mer generella träningsprogram för dig som vill ha hjälp med övningar för att efter genomgång med en PT kunna träna på egen hand. 

För dig som har specifika mål skapar vi ett personligt träningsprogram med schema och övningar där du själv får välja om du vill ha ett program under 4, 8 eller 12 veckor. 

Vill du bara komma igång med träningen och bli mer aktiv har vi färdiga träningsprogram för gym eller träningsprogram för nybörjare. Även dessa program är anpassade med övningar och träningsschema i 4, 8 eller 12 veckor.

Träningsprogram standard: (4v) 1500 kr, (8v) 2400 kr, (12v) 2700 kr
Individuellt träningsprogram: (4v) 2250 kr, (8v) 3900 kr, (12v) 4950 kr 

Lyfta rätt –  tyngdlyftning

Vi erbjuder också hjälp med teknik och feedback av tyngdlyftning för att du ska lyfta rätt och se bättre resultat med din träning. All rådgivning sker online där du delar videor på när du lyfter via sociala medier eller via e-post och får feedback på hur du kan förbättra din teknik av utbildad personal inom styrketräning och träning med skivstång.  

Grundpris: 395 kr/vecka för 3 videos. Vid köp av träningsprogram erbjuder vi dessutom 25% rabatt.

Rehabträning

Har du problem med smärta i kroppen eller har en diagnos som till exempel hopparknä eller lumbago? Då kan du få ett personligt rehabiliteringsprogram för återhämtning och rehab av din skada eller övningar som lindrar smärtan. 

Utifrån dina behov och besvär skapar vi ett träningsschema för dig med övningar för rehabträning för de delar av kroppen där du upplever problem. 

Rehabilitering hos oss på Märsta Kiropraktik sker i form av ett träningsprogram som skickas till dig via e-post med ett grundpris på 695 kr.

Kontakta Märsta Kiropraktik för PT eller rehabilitering

Vi är experter på träning och hälsa och oavsett dina behov hjälper vi dig med träning och rehabilitering så att du kan leva ett aktivt liv utan smärta och värk. Du är alltid välkommen att kontakta oss via mail vid frågor och funderingar eller ring oss på 0704-68 46 89 för att boka din tid redan idag!

Telefon: 0704-684689 E-post: info@marstakiropraktik.se

Märsta Kiropraktik AB

WE Arlandastad
Pionjärvägen 71
195 61, Arlandastad

Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image