Besvär

Besvär


Besvär med smärta i olika delar av kroppen är vanligt och kan upplevas jobbigt för den drabbade. Smärta kan drabba vem som helst, när som helst i livet. Det finns dock gott om behandling för smärta oavsett om smärtan är akut eller långvarig.

Behandling med massage är en välbeprövad metod som dels kan vara till hjälp i den akuta fasen av smärta men även om smärtan är av mer långvarig karaktär. Massage kan vara ytlig och taktik men även djupgående. Behandlingen anpassas efter aktuella problem och syftar till att minska smärta och motverka framtida besvär. Behandling med massage kan vara till hjälp vid flera vanliga åkommor lokaliserade till rygg och höfter, till exempel ryggsmärta, ont i höften, ont i svanken eller ont i skuldran. Massage kan även hjälpa vid till exempel tennisarmbåge och värk i benen.

Kiropraktisk behandling utförs med händerna genom att med hjälp av olika grepp och tekniker mobilisera och justera kroppens delar på ett sådant sätt att normal funktion återställs i muskler och leder. Kiropraktik omfattar diagnostisering, behandling och rehabilitering. En kiropraktor kan även hjälpa till med förebyggande behandling.

Märsta Kiropraktik AB

WE Arlandastad
Pionjärvägen 71
195 61, Arlandastad

Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image