Boka kiropraktisk behandling i Märsta vid rygg- eller ledsmärtor

En legitimerad kiropraktor jobbar inom hälso- och sjukvården med att minska smärttillstånd och funktionsstörningar i rörelseapparaten. Genom att boka tid hos en kiropraktor kan du få hjälp med kiropraktisk justering och andra tillhörande behandlingsmetoder för att normalisera funktionen mellan leder, muskler och nerver.

Din kiropraktors intention är att se till hela dig som patient och din livssituation, samt att samverka med andra yrkesgrupper inom hälso- och sjukvården.

 

När bör jag boka tid hos en kiropraktor?

Om du har symtom som tyder på ryggradsrelaterade besvär såsom ryggsmärtor, stelhet och smärtor i rörelseapparaten, smärtor i säte, ben eller nacke och skuldror är det dags att boka tid hos din kiropraktor.

 

Vanliga besvär som behandlas av kiropraktor

Ryggradsrelaterade besvär är kiropraktorns specialkompetens. Dessa besvär kan bland annat orsakas av:

  • ryggskott
  • ischias
  • whiplashskador

Andra besvär din kiropraktor kan bedöma, behandla och ge dig råd kring är:

  • smärtor från någon eller några av kroppens leder såsom nacke, axlar, armbågar och händer, ryggrad, höfter, knän och fötter.
  • domningar i armar och händer, höfter, ben och fötter

Besvär från ryggen är vanligt och orsakar många gånger mycket lidande i onödan. Oftast kan vi framgångsrikt behandla patienter, med snabbt märkbara förbättringar. Vi behandlar alltid varje patient utefter dess egna specifika förutsättningar.

Vänta inte med att boka tid hos vår kiropraktor om du har några av dessa besvär. När du kommer på besök hos oss består behandlingen huvudsakligen av manuella behandlingsmetoder inklusive spinala manipulationer och andra led- och mjukdelsbehandlingar.

 

Kiropraktik för en hållbar kropp 

Behandling hos kiropraktor definieras av World Federation of Chiropractic (WFC) som ett hälsoyrke där diagnos, behandling och förebyggande åtgärder av mekaniska störningar i det muskuloskeletala systemet ligger i fokus. Kiropraktoryrket inbegriper även effekten av dessa störningar på nervsystemet och den generella hälsan.

 

Du är alltid välkommen att ställa dina frågor eller boka tid hos kiropraktor här hos oss på Märsta Kiropraktik.

Boka tid hos kiropraktor här

Märsta Kiropraktik AB

WE Arlandastad
Pionjärvägen 71
195 61, Arlandastad

Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image